dimarts, 6 de juny del 2017

ESTRENA DE MUSICAL DELS ALUMNES DE 3r DE PRIMÀRIA

EL CEIP MOLÍ D'EN XEMA PRESENTA UN MUSICAL DIA 12 DE JUNY

Els grups de 3r estrenaran una obra teatro-musical creada pels mateixos alumnes

Durant el curs 2012-2013 l'alumnat del grup de 4 anys A d'Educació Infantil i del grup de 3r d'Educació Primària, a través d'un projecte "La maleta viatgera", varen crear conjuntament un conte "El fantasma del Rei": pensaren personatges, llocs, època, introducció, nus i desenllaç. A més, amb el mestre de música, l'alumnat de 3r composaren una cançó pel conte, l'assajaren també amb els petits i la gravaren a un estudi de gravació. Finalment, editaren el conte i la cançó.

Actualment, els infants petits que crearen el conte estan cursant 3r de primària i s'ha decidit recuperar la història. El director de teatre, Arnau Serra, n'ha fet una adaptació i el mestre de música, Miquel Bauçà, arrel de la cançó gravada ha composat les cançons que acompanyaran el text teatral.

Els vuitanta alumnes de tercer s'han esforçat i engrescat molt per poder representar aquesta obra amb l'ajuda de les mestres i els familiars. A més, han volgut convidar als alumnes més grans que inventaren amb ells el conte i que ara cursen 1r d'ESO.

La representació es durà a terme a l'Auditori dia 12 de juny amb una sessió matinal pels escolars i una sessió a les 18h oberta a tothom.

Vos hi esperam!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada