dijous, 29 d’abril del 2021

GRUPS-AULA CURS 21-22

Benvolgudes famílies,

Aquesta publicació és per donar-vos informació sobre la reorganització dels grups-aula de cara al curs 2021-2022.

A dia d’avui, i sempre segons informació rebuda des de la Conselleria d’Educació, podem avancar-vos que a partir del mes de setembre hi haurà cursos que podran tornar ser de 3 unitats, mentre que n’hi ha d’altres que hauran de continuar sent de 4 unitats.


De què dependrà tot plegat?

Pel que fa al nombre de grups per curs, dependrà de l’acceptació o no per part de la Conselleria de Sanitat de les propostes de ràtios per aula que els faci la Conselleria d’Educació. Les ràtios aprovades per al pròxim curs marcaran la necessitat o no, d’haver de reorganitzar el nombre de grups per nivell o curs educatiu segons les possibilitats i realitat de cada centre.


Pel que fa a la composició dels grups, a hores d’ara no és possible saber si els grups continuaran estant formats pels mateixos nins i nines, si aquesta composició es modificarà o si es tornarà a la composició del curs anterior a la pandèmia. Això no obstant, el resultat de la reorganització dels grups podrà ser significativament diferent en funció de les decisions preses a cada nivell, encara que els criteris aplicats siguin comuns a tot el centre.


Aleshores, quan podran conèixer les famílies interessades la composició del grup del seu fill/a per al curs vinent?


Tenint en compte el que us acabam d’explicar i sabent que en aquests moments no és possible saber amb certesa en quin tipus d’escenari començarem el nou curs escolar -tot dependrà de la situació sanitària en què ens trobem a finals del mes d’agost-, el més probable és que no puguin saber-ho abans del mes de setembre.


Si més no, com sempre, a mesura que tenguem nova informació la us comunicarem de seguida. 


Atentament,

L'equip directiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada