dilluns, 22 de març del 2021

PROCÉS D'ADSCRIPCIÓ PER A L'ALUMNAT DE 6È D'EP

  FAMÍLIES - ALUMNAT 6È EP 

Benvolgudes famílies, 

algunes informacions noves i recordatoris en relació al procés de sol·licitud de plaça per a 1r d'ESO dels vostres fills i filles: 

  • Avui hi ha la jornada virtual de portes obertes de l'IES Mossèn Alcover.

  • Aquest DIJOUS 25 s'inicia el termini de presentació de sol·licituds a la pàgina d'escolarització (en el següent enllaç). Les sol·licituds s'han de fer ON-LINE.

 ESCOLARITZACIÓ

  • Trobareu tota la informació a l'enllaç anterior (calendari, sol·licituds, criteris de baremació, manuals de com fer la sol·licitud telemàtica...).
 
  • En relació al barem de puntuació per ubicació del domicili de l'alumne/a o del lloc de treball del pare o de la mare (NOMÉS UNA DE LES DUES OPCIONS):
-si els vostres fills i filles estan empadronats a Manacor, no heu de presentar cap documentació per justificar-ho. L'Ajuntament ens fa arribar aquesta informació.  
-si els vostres fills i filles no estan empadronats a Manacor i heu de presentar el domicili del lloc de treball de la mare o el pare, s'ha de presentar un certificat d'empresa amb indicació de l'antiguitat i l'adreça exacta del lloc de feina i un informe de vida laboral. 
  • En relació al barem de puntuació per germans o germanes matriculats al centre (l'IES que se sol·licita) o centre adscrit (qualsevol centre públic d'educació primària de Manacor, el CEIP Molí d'en Xema inclòs):
-si és el vostre cas, pensau a marcar l'opció corresponent per obtenir la puntuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada