dimarts, 12 de gener de 2021

SERVEI DE MENJADOR CEIP MOLÍ D'EN XEMA 2021

 
             EN BREU COMENÇARÀ A FUNCIONAR EL SERVEI DE MENJADOR Com sabeu, arran de l’actual situació sanitària són molts els canvis que s’han hagut d’introduir en el dia a dia de l’escola. El funcionament del servei de menjador també se n’ha vist afectat, i de moment, el que us podem avançar al respecte és el següent:   • El servei de menjador s’oferirà en una aula prefabricada que s’ha instal·lat en el terreny del parc del Molí d’en Beió.

  • L’empresa que gestionarà el servei és “Asturservicios La Productora”, la mateixa del curs anterior. No obstant això, el preu del menú variarà de manera significativa atès que hi haurà menys usuaris però més monitors.

  • El menú diari per infant tendrà un cost orientatiu d’entre 9 i 10 €. Aquest preu pot augmentar o disminuir al llarg del curs en funció del nombre d’usuaris.

  • L’alumnat es traslladarà a l’aula-menjador acompanyat d’una persona monitora i/o d’una persona docent del centre. La durada del servei serà de les 14h a les 16h i la recollida dels infants es farà a l’aula-menjador situada en el parc del Molí d’en Beió.

  • Per a apuntar els vostres fills i filles al servei de menjador podeu telefonar entre les 8:30h i les 9:30h del matí al telèfon 971 843 865. 

  • EL PAGAMENT DEL SERVEI NOMÉS ES PODRÀ EFECTUAR A TRAVÉS DEL BANC.


De seguida que tenguem més informació, la publicarem amb immediatesa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada