divendres, 5 de juny de 2020

DARRERES INFORMACIONS

Benvolgudes famílies,

Aquesta publicació és per informar-vos de l’activitat escolar que durem a terme en el nostre centre entre els dies 9 i 19 de juny.

Al llarg de la setmana del 8 al 12 de juny:
  • Les persones docents de les etapes d’Educació Infantil i de Primària, realitzaran tutories presencials en petit grup, preferentment, amb l’alumnat que ha viscut el període d’estat d’alarma en situació de vulnerabilitat (i sempre segons els criteris establerts des de la Conselleria d’Educació).
  • Seran les persones tutores de cada grup-aula qui contactaran amb les famílies en situació de risc o vulnerabilitat per tal de comunicar-los el dia i l’hora exacta en què el seu fill/a ha de venir al centre.
  • Així mateix, l’alumnat que no es troba en una situació vulnerable, també pot sol·licitar una tutoria amb qualsevol de les persones docents assignades al seu grup, sempre i quan, la família faci prèviament una sol·licitud mitjançant un correu electrònic adreçat a la persona tutora de la seva aula, on s’hi especifiquin els motius pels quals l’alumne/a vol parlar de manera presencial amb un mestre o mestra en concret. 

Al llarg de la setmana del 15 al 19 de juny:

  • Les persones tutores de cada grup-aula faran el tancament de curs de manera presencial amb el seu alumnat, i els citaran individualment per a què sàpiguen quin dia i hora han de venir a l’escola.

Els detalls de com es duran a terme totes aquestes sessions presencials, entre els dies 9 i 19 de juny, els trobareu en les entrades que es publicaran dilluns dia 8, en els Blogs d’aula respectius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada