divendres, 19 de juny de 2020

DARRER DIA LECTIU DEL CURS 2019-20

Avui seria el darrer dia de classe dins el nostre centre d'aquest curs 2019-20 per a tots els alumnes. La situació que ens ha tocat viure ha fet que l'acabament hagi estat molt diferent, però amb la majoria ens retrobarem en el mes de setembre. 

Quins són aquells que no ens podran acompanyar? Els grups de nins i nines que hem vist créixer durant 9 anys: els nostres alumnes de 6è d'educació primària. 
Aquest entrada en el bloc està dedicada a tots i cada un d'ells, així com també a les seves famílies.

Segur que heu parlat molt amb les vostres famílies i les vostres tutores d'aquest tancament diferent. Volem que sapigueu que vos hem tengut present en els nostres pensament i que les nostres portes estaran obertes per quan volgueu venir a visitar-nos. 

Avui hagués estat un dia de circular per dins el centre cercant totes les persones que heu conegut durant aquests 9 anys i que encara estam aquí, demanant una dedicatòria per aquesta nova etapa de vida que començau, no ha estat possible. El que sí vos podem dedicar és aquesta entrada al bloc general de centre per agraïr-vos haver format part del Molí d'en Xema. 


Sou uns valents!!

Gràcies.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada