dimecres, 22 d’abril de 2020

DARRERA INFORMACIÓ FAMÍLIES

Benvolgudes famílies,

La Comunitat Autònoma de les Illes Balears ha subscrit els acords de la Conferència Sectorial d’Educació que va tenir lloc entre el Ministeri i les comunitats autònomes el 14 d’abril i ha publicat diverses resolucions al respecte al BOIB del 18 d’abril. En virtud d’aquestes instruccions us oferim, a continuació, les línies estratègiques principals i que afecten a l’alumnat i famílies.

Una de les qüestions que volem destacar és que el curs continua amb l’aprenentatge no presencial, des de casa. L’alumnat ha de continuar treballant i seguint les instruccions que donam per a continuar el seu procés d’aprenentatge i poder assolir les competències necessàries per a continuar els seus estudis. També volem recordar que el curs no s’allargarà més enllà del 19 de juny, que era el darrer dia lectiu del curs.

Volem garantir que el procés d’ensenyament i aprenentatge tindrà en compte totes les situacions personals, socials i tecnològiques i que no permetrem que cap alumne/a del centre surti perjudicat per la situació que estam vivint. El professorat del centre coneix perfectament a tot l’alumnat i actuarem per oferir l’ajuda necessària en cada cas, de manera molt individualitzada.

Demanar-vos que mantingueu la vostra col·laboració per conscienciar a l’alumnat que han de seguir amb les seves rutines i tasques per poder afavorir el seu aprenentatge d’aquest final de curs.

Teniu present que us podeu posar en contacte amb el centre mitjançant l’adreça de correu electrònic de les persones tutores dels vostres fills i filles o fent ús dels mitjans que prèviament ja heu acordat amb elles. 

Aprofitam l’ocasió per recordar-vos que a la següent pàgina web http://weib.caib.es/  hi trobareu tota la informació actualitzada sobre les instruccions lliurades per part de la Conselleria d’Educació, als centres i a les famílies.

Novament, el professorat del CEIP Molí d’en Xema vos envia una forta abraçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada