dimarts, 13 de novembre del 2018

XERRADES D'INFORMACIÓ I SUPORT ZONA DE LLEVANT


A l’atenció dels docents, famílies  i membres de la comunitat educativa,
Com sabeu, els fets ocorreguts a les inundacions de la zona de Llevant de Mallorca han afectat greument moltes persones de la nostra comunitat. Per aquest motiu, des dels centres educatius hem de treballar a partir d’aquesta realitat, acompanyant i detectant necessitats; però també hem d’intentar tornar a la normalitat acceptant aquesta realitat per poder avançar. 
Una de les qüestions que hem de tenir en compte són  les conseqüències emocionals i psicològiques que poden haver ocasionat en els nostres fills i filles. Per aquest motiu, la Conselleria d’Educació i Universitat oferirà xerrades informatives a diferents localitats de la zona de Llevant per tal d’arribar a totes les persones de la comunitat educativa que puguin estar interessades. Aquest suport i informació suposa una ajuda per protegir els infants. Per aquest motiu, pregam doneu la màxima difusió entre la comunitat educativa d’aquestes xerrades.
Les xerrades se duran a terme per part de psicòlegs especialitzats en emergències i traumes del Col·legi de Psicòlegs de les Illes Balears (COPIB) als IES següents, tendran una durada aproximada d’una hora i mitja i es pot escollir alguna d’aquestes possibilitats:
Dilluns 12/11/18, al 19h CEP Manacor
Dimarts 13/11/18, 18h IES Capdepera
Dimecres 14/11/18, 18h IES Portocristo
Dimecres 14/11/18, 20h IES Llorenç Garcies i Font (Artà). 
Dijous 15/11/18, 16.30h IES Son Servera
Esperam que aquestes xerrades siguin del vostre interès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada