dijous, 11 d’octubre del 2018

COMUNICAT AJUNTAMENT DE MANACOR

DES DE L'AJUNTAMENT DE MANACOR ENS DEMANEN FER DIFUSIÓ:

Amb motiu de la gran oferta solidària que la ciutadania i les entitats de Manacor fan per poder ajudar al poble de Sant Llorenç d'es Cardassar, ens hem posat en contacte amb el seu Ajuntament i ens han informat que:

1. AVUI DIJOUS NO FAN FALTA MÉS VOLUNTARIS


2. Els voluntaris que vulguin anar-hi A PARTIR DE DEMÀ, DIVENDRES DIA 12 D'OCTUBRE s'han de dirigir al punt de trobada que està situat a l'Espai 36, al carrer Major, 36 de Sant Llorenç.
Tothom pot anar a ajudar sense inscriure-se a cap lloc, però és molt important deixar els vehicles a la circumval·lació, a les afores, i arribar a peu. És necessari per no col·lapsar el poble i que les màquines i els equips d'emergències puguin fer la seva feina.
És convenient dur guants i estris de neteja.


3. El subministrament de menjar, beure i altres productes de primera necessitat ja està garantit i coordinat. La recollida de robar i altres estris que la ciutadania ofereix, de moment, no està organitzada i se farà la demanda a mesura que es vagin concretant i gestionant les necessitats.
Se recomana estar pendent del facebook de l'Ajuntament de Sant Llorenç i seguir només les instruccions oficials.

FACEBOOK: @ajsantllorencdescardassar

Així mateix, des de Sant Llorenç volen fer arribar a tot el municipi de Manacor i a tota l'illa el seu agraïment pel suport, la solidaridat, els ànims i l'ajuda que han rebut i continuen rebent. svice


Departament de comunicacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada