dimecres, 20 de desembre del 2017

PER UN NADAL SOLIDARI


Encara que ser solidari és una cosa que no hauria de cenyir-se exclusivament al Nadal, et volem presentar una sèrie d'opcions per passar un Nadal solidari:

 - FER UNA PETITA APORTACIÓ EN LA RECOLLIDA DE PRODUCTES A L'ESCOLA.
Podeu deixar ROBA, PRODUCTES D'HIGIENE, PRODUCTES PER NADONS, FARINA I OLI en el hall de l'escola.



 - Exercir un consum responsable, un consum  amb garanties de no explotació laboral ni contaminació ambiental. Informar-nos i prendre consciència del què hi ha darrera de cada producte. En alguns establiments de Manacor, com S'Altra Senalla, aquestes garanties estan assegurades.

- Ser solidari amb un mateix, estimar-te és el millor regal que et pots fer. Cuida't, escolta't, gaudeix del que t'agrada, regala't abraçades i bons moments.
  
- Diuen que el millor regal que se li pot fer a un nen és temps. El temps per compartir amb ell una activitat esportiva, cultural, educativa, el temps que podem dedicar-li per jugar, per llegir-li un conte, per parlar, per passejar…Són regals que sovint passen desapercebuts, regals que semblen invisibles, Però són aquests els regals els que a la llarga són més positius, educatius i beneficiosos pels més petits.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada