dilluns, 15 de maig del 2017

CURSA CONTRA LA FAM

DIMECRES 17 DE MAIG A LES 10h L'ALUMNAT DE 2n CICLE PARTICIPARÀ A LA CURSA SOLIDÀRIA ORGANITZADA CONJUNTAMENT AMB LA ONG ACCIÓ CONTRA LA FAM
 

CARTA INFORMATIVA PER ALS PARES I LES MARES D’ALUMNES

El 17 de maig pròxim, la nostra escola participarà en la 20a edició de LA CURSA CONTRA LA FAM, promoguda per la Fundació Acció contra la Fam.
Cada any, des de ja fa 20 anys, La Cursa contra la Fam sensibilitza milers d’alumnes arreu del món sobre el problema de la fam i de la desnutrició al món i els mobilitza per lluitar contra aquesta realitat gràcies a una cursa solidària. D’aquesta manera, permet que els nostres joves s’impliquin en una acció que servirà per ajudar les poblacions més desfavorides i els demostra que cadascun de nosaltres pot actuar i comprometre’s amb la lluita contra la fam sigui quina sigui la nostra edat o condició.
Enguany, una altra vegada, més de 1.400 centres escolars arreu del món, a Espanya, França, el Regne Unit, Alemanya, Itàlia, el Canadà, el Perú, Colòmbia, Guatemala, les Filipines i una multitud de països més, participaran en aquest projecte solidari. Més de 440.000 joves uniran les seves forces per lluitar contra la injusta dictadura de la fam.
    Un projecte solidari, pedagògic i esportiu que es desenvolupa en 3 moments clau:
  • Abans de la cursa:
    La persona encarregada del nostre centre d'Acció contra la fam, fa una visita a l'alumnat i els explica el projecte i la cursa. L'objectiu és conscienciar del problema de la fam i que l'alumnat en faci difusió. Aquest curs el que s'aconsegueixi es destinarà a Etiopia.
    L'alumnat ha de prendre consciència i difondre aquesta problemàtica als seus familiars i coneguts. A més, negociarà amb els seus patrocinadors/es el donatiu per cada volta que faci. S'aconsella aconseguir més patrocinadors/es amb donatius baixos i així que més gent coneixi el projecte.
  • El dia de la cursa:
    L'alumnat vendrà equipat per poder realitzar les voltes que s'ha proposat (roba esportiva).
    La cursa començarà a les 10h , durarà 25 minuts i s'estableix un màxim de 20 voltes.
    Els patrocinadors/es podran venir a animar als seus corredors/es.
    En acabar, l'escola oferirà berenar i beguda als participants.
  • Després de la cursa
Durant els 15 dies següents a La Cursa contra la Fam, cada alumne/a recol·lecta tots els donatius dels seus patrocinadors/es.
Els tutors/es seran els encarregats de recopilar tots els donatius i el centre educatiu entregarà la suma final a Acció contra la Fam, que s’encarregarà d’informar els participants sobre els resultats i l’ús i la destinació dels fons durant el curs escolar següent.
Per tal que aquesta cursa tingui èxit, us demanem que ens ajudeu:
- Animant els vostres fills/es a participar en aquest gran dia de mobilització contra la fam al món.
- Donant suport i animant els vostres fills/es en la cerca de patrocinadors/es.

Us agraïm per endavant l’interès en aquest projecte i comptem amb el vostre suport!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada