dimecres, 8 de juny del 2016

AGRAÏMENT DE LA TRIBU XEMASAURE

Diumenge hi va haver una invasió de XEMASAURES a Manacor!!!

Com s’ha fet els darrers anys, els nins i nines de 5 anys del CEIP Molí d’en Xema i les seves famílies, hem estat els encarregats d’organitzar, elaborar i involucrar a la resta de l’escola en la festa.

Com ja sabeu, una vegada vam haver consensuat la temàtica, els mateixos infants de 5 anys van visitar als seus companys d’escola, més grans i més petits, aula per aula, ja disfressats de Dinosaures per explicar-los la idea, compartir-la i animar-los a tots a participar de la festa.

Els Mini-xemasaures han mobilitzat s’escola: 170 participants!!!!

A més, la temàtica de Dinosaures s’ha treballat a les aules, en la mesura que la curiositat dels infants ha impulsat el projecte.

Tota sa feina s’ha vist més que recompensada amb el 1r premi de carrosses i el 2n premi de comparses, un gran èxit!

Esperam que vos agradassin molt LA FAMÍLIA XEMASAURE i l’espai on habiten, EL TERRITORI XEMASAURE!!!

Ara venen els agraïments: a l’APIMA per haver-nos ofert l’oportunitat de viure aquesta experiència; a en Nofre, na Belén i tota la seva família que ens han cedit el remolc i un espai fantàstic per fer-hi feina, i que han tengut tanta paciència; a en Joan Sitges, gran tractorista per a la nostra tribu; a l’escola que ens ha cedit les instal·lacions i ens ha brindat tota l’ajuda que els hem demanat; i també a tota la gent que directe o indirectament ha participat a la carrossa i a la comparsa, no els podríem anomenar a tots…

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES!!!!

LA TRIBU XEMASAURE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada