dimarts, 24 d’octubre del 2017

CANDIDATURES CONSELL ESCOLAR

Aquesta setmana acaba el termini per presentar la candidatura per formar part del Consell Escolar.

Què és el Consell Escolar?
 El Consell Escolar és  un òrgan format per de tota la comunitat educativa, és a dir, direcció, professors, alumnes, famílies, personal d'administració i serveis, representant de l'administració local i altres persones que el mateix consell consideri necessàries.
 La funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l'organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, la resolució dels conflictes, les activitats extraescolars, l'horari lectiu, etc.
 Quan es reuneix el Consell Escolar? 
El Consell Escolar de la nostra escola  es reuneix dues vegades cada trimestre dins horari de 14h a 15h i és un espai on les famílies teniu representació.
 Per què és important que les famílies participeu en el consell escolar? 
- Sou els responsables de la formació dels vostres fills i és important tenir uns bons representants al consell escolar que us informin i facin arribar la vostra veu.
- Les famílies i els mestres  compartim un mateix objectiu. Per això hem de ser capaços de decidir, entre tots, a què ens comprometem per aconseguir-ho.
- Les famílies teniu el dret de participar de manera democràtica en l’organització del centre. Aquesta és una manera de valorar l'escola i també contribuïu que el vostre fill la valori.
- L'èxit educatiu del vostre fill també depèn del funcionament i el clima de centre. Implicar-vos en el seguiment i l'avaluació d'aquest funcionament incideix en el desenvolupament i creixement personal dels vostres fills.
- És la manera de fer arribar la vostra veu en temes que us poden preocupar, com activitats extraescolars,  menjador escolar...


La vostra representació és molt important per nosaltres.  Les decisions que es prenen al consell escolar són claus per al funcionament i la millora del nostre centre i, per tant, també per a l'èxit educatiu de tots els alumnes.

Vos convidam i animam a participar-hi.


Resultado de imagen de consell escolar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada