dilluns, 23 de maig del 2016

CLASSE OBERTA DE TEATRE


Com ja sabeu, els vostres fills i filles realitzen una sessió quinzenal de teatre dins l’horari escolar amb n’Arnau. S’ha organitzat una classe oberta a l’Auditori de Manacor. Els pares hi podreu assistir. Ja que som molts, s’haurà de fer en dos dies:
  • 1r i 2n EP: divendres 3 de juny a les 9’00h els pares heu d’acompanyar els al·lots a l’Auditori; quan els nins estiguin preparats i els pares asseguts, començaran les representacions.
  • 3, 4 i 5 anys: dimarts 7 de juny a les 9’00h els pares heu d’acompanyar els al·lots a l’Auditori; quan els nins estiguin preparats i els pares asseguts, començaran les representacions.

Per tal que les actuacions surtin bé, vos recomanam:
- El dia que correspongui al vostre fill/a l’heu de dur a les 9h directament a l’Auditori (amb la seva bossa del berenar) on hi haurà cada tutora. Els recollireu com de costum a les 14h a l’escola.
- Els alumnes entraran a l’Auditori amb els mestres i quan ja estiguin col·locats podreu entrar els pares. Vos demanam que quedeu a veure tots els grups per tal de no destorbar el ritme de les actuacions ni els nins.
- Si voleu fer fotografies o gravar amb vídeo ho haureu de fer des del vostre lloc, no podeu passar davant els al·lots.
- No crideu ni faceu senyals als nins ja que es despisten molt fàcilment, si els voleu saludar esperau quan hagin sortit novament a defora en acabar totes les actuacions.

Esperam la vostra assistència i la vostra col·laboració.
Moltes gràcies.

Resultado de imagen de TEATRO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada