dilluns, 30 de novembre del 2015

ORGANITZACIÓ DEL MES DE DESEMBRE

Benvolguts pares i mares, 
hem organitzat diferents activitats per celebrar les festes de Nadal. 

- Podeu dur fins dia 9 de desembre objectes decoratius nadalencs (estrelles, campanes, bolles...) realitzats per vosaltres i pels vostres fills per penjar als passadissos i aules. Els heu de dur amb el fil ja posat.       

- Dijous 17 de desembre vendran a fer-nos una visita els patges dels reis. Els aniran a veure els alumnes d’infantil i primer cicle de primària (1r i 2n). 

- Divendres 18 de desembre l’APIMA convida als alumnes a la xocolatada amb productes de S’Altra Senalla (comerç just). A nivell de classe els tutors demanaran l’ajuda a dues o tres famílies. Tots els nins han de dur un tassó de plàstic, una cullera, un torcaboques i la seva cantimplora d’aigua.

Dilluns 21 i dimarts 22 de desembre farem una cantada de nadales. Serà dins el menjador. Ja que som molts, hem establert un horari com el curs passat. Els pares i mares podreu entrar a veure únicament els vostres fills i després haureu de sortir perquè n’entraran uns altres (ESPERAM QUE TOTS I TOTES EL RESPECTEU):
HORARI
DILLUNS 21
DIMARTS 22
9.30h
4 anys
3r EP
10.10h
3 anys
4t EP
10’50 h
1r EP
5è i 6è EP
12.15h
5 anys

13 h
2n EP

El dia de les nadales trobareu una paradeta de venta de productes de Comerç Just, on hi trobareu productes alimentaris i d’artesania.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada